Onze poezen

Joy Aimablejoy aimable

Joy is een Blue cream bicolor 

Geboren 11 November 2017
Joy is niet zo groot van stuk maar is ontzettend lief en aanhankelijk. Ze zit erg graag op schoot en geeft dit vaak door aan haar kittens…..

 

 

 

Dolls with Souls Guinness Saar

Dolls with Souls Guinness Saar (Roepnaam Saar) is een Seal lynx mitted

Geboren op 17 december 2019

Saar is een goedzakje die graag achter je aan hobbelt maar komt niet graag op schoot. Wel is ze graag bij je in de buurt en vindt ze het heerlijk om op haar buik gekriebeld te worden…..

 

Noor Aimable 

Noor is een Blue bicolor en ze is de dochter van onze Joy
Geboren 23 juli 2020
Joy is net als haar moeder Joy niet groot van stuk maar ook zij ligt graag bij je op schoot… Ook vindt ze het nog erg fijn om lekker bij haar moeder te liggen en elkaar te wassen…..

 

Lucky Aimable

Lucky is een Chocolat sepia bicolor
Geboren 10 maart 2021
Lucky is een echte allemansvriend(in). Ze zal altijd proberen om op een schoot te klimmen want dat is waar ze het liefste ligt! Ze is super relaxt en kan knorren als de beste! Voorlopig mag ze nog lekker kitten zijn maar in de toekomst hopen we mooie nestjes van haar te krijgen!

 

 

FiKaYa’s Indra

FiKaYa’s Indra (Roepnaam Indra) is een Blue smoke sepia bicolor

Geboren 26 februari 2019
Indra is op latere leeftijd hier komen wonen, maar heeft haar plekje in huis helemaal weten te veroveren! Ze is ook een echte goedzak en knuffelkont! Ze is erg goed in het vinden van verstopplekjes… het liefst in kasten… Ook is ze graag buiten in de kattenren.